opc_loader

BoneHeadz

De nieuwe Artool BONEHEADZ Freehand Airbrush sjablonen ontworpen door Mike Lavallee is vers uit het graf. Fasten your seat belts, de verhoging van de doden net gruwelijk! Voor een paar jaar de wereld van de kustom schilderkunst is niet hetzelfde sinds de oprichting van Mike's True Fire ® airbrushen technieken. Nu Mike draait om de hitte een paar inkepingen met zijn schandalig schedel aanbod, die zeker winnen van de harten 'n zielen van schilders kustom auto overal. Ze zullen bespaart u een hoop tijd in het creëren van iets heel slecht voor uw hengel of chopper. Er zijn twee sets van BONEHEADZ om uit te kiezen, waarvan 4 maten in SM bevatten door XLG: cranium (FH BH 1), screamers (FH BH 2) en EIGHT8DEAD (FH BH 3). Deze realistische schedels hoogtepunt een groot aantal hoeken, maten en ziet er voor elk skullicious project kunt toveren!

"De Artool ® BONEHEADZ ™ ® Freehand Airbrush sjablonen maken het verhogen van de doden in een handomdraai! Geen graf Robbin 'en late-night Diggin' om te gaan met de frisse blik van menselijke schedels.

Ik houd vooral gebruik BONEHEADZ ™ voor het doen van beide zijden van de motorfiets tanks en helmen. Schilderij beide schedels precies hetzelfde aan elke zijde van een samengestelde oppervlak kan een uitdaging zijn - met BONEHEADZ ™ is het een briesje. Om dit te bereiken dynamisch effect, simpelweg flip de sjabloon over en je hebt de perfecte spiegelbeeld die tijd zal je schedel schilderen 'in tweeën gesneden!

Ik ontwierp BONEHEADZ ™ voor Artool ® met de ernstige schedel schilder in het achterhoofd. Deze realistische schedels worden verschillende hoeken, maten en ziet er voor bijna elk project. Er gaat niets boven het maken van uw schedels hun levendige bad-ass attitude express! "
-Mike Lavallee

De nieuwe Artool HOTHEADZ Freehand Airbrush sjablonen zijn nu verkrijgbaar bij uw favoriete Iwata-Medea-Artool leverancier.