opc_loader

Auto air colors

CREATEX Auto-Air Colors airbrush verf

De airbrush verf van AUTO-AIR Colors heeft zich in korte tijd bewezen als de toonaangevende standaard voor Custom en Specialpaint 
speciaal voor het gebruik op auto´s, motoren, computerkasten, rolluiken, en tal van andere ondergronden. 

Auto-Air colors is een duurzame, zeer kleurechte, niet giftige verf op waterbasis.

Ontwikkelt volgens de nieuwste technieken uit de autolak industrie en onschadelijk voor mens en milieu.
Omdat Createx Auto-Air airbrush verf niet giftig is zijn dure afzuig installaties niet nodig.

Createx Auto-Air bestaat uit meer dan 250 kleuren, base coat sealers en additieven  die onderling gemengd en gecombineerd kunnen worden wat onbeperkte mogelijkheden
geeft in het Custom werk en voor Specialpaint effecten.

De kleurechtheid doet niet onder voor normale urethane autolakken en Createx Auto-Air heeft  een perfecte hechting op elke goed voorbereide ondergrond.
Verhitting door middel van een verfstripper of fÖhn geeft een sterk verbeterde hechting op elke ondergrond.

Createx Auto-Air Colors kan gebruikt worden als hoofdkleur voor een complete re-spray, waarna een blanke laklaag als finish gebruikt wordt, of voor grafisch en/of airbrush werk op de originele laklaag waarna er weer een blanke laklaag als finish wordt aangebracht.
Over Createx Auto-Air kan zowel een 2K blanke lak, urethane of polyurethane blanke lak aangebracht worden ongeacht welk merk. Createx Auto-Air is flexibeler dan urethane of thinner gedragen lakken, wat de verf beter bestand maakt tegen afbrokkelen en scheuren.  

Speciaal voor de nieuwe Createx Auto-Air verven is er een productinformatie boekje beschikbaar ( in het Engels) waar alle bijzonderheden en tips & tricks in beschreven staan, en waar je op moet letten als je met de nieuwe Createx Auto-Air gaat werken. Op aanvraag sturen wij je graag een exemplaar.

De kleurenstalen die je in de on-lineshop vindt zijn slechts een indicatie voor de kleur van de verf. Sommige kleuren zijn zo bijzonder dat ze niet in druk te reproduceren zijn.

Voor de exacte kleur is het verstandig om de originele kleurenstaal in onze winkel te komen bekijken.