opc_loader
Betaalmethoden

Auto air colors

 CREATEX Auto-Air Colors

De CREATEX AUTO-AIR heeft zich in korte tijd bewezen als de toonaangevende standaard voor Custom en Specialpaint Airbrushverf speciaal voor het gebruik op auto´s, motoren, computerkasten, rolluiken, en tal van andere ondergronden.  Naast de 120ml. flesjes zijn de meeste kleuren nu ook in 60ml. flesjes verkrijgbaar. Bij het bestellen kunt u de gewenste inhoudsmaat opgeven.

Createx Auto-Air is een duurzame, zeer kleurechte,  niet giftige verf op waterbasis.

Ontwikkelt volgens de nieuwste technieken uit de autolakindustrie en onschadelijk voor mens en milieu. Omdat Createx Auto-Air niet giftig is zijn dure afzuig installaties niet nodig.

Createx Auto-Air bestaat uit meer dan 250 kleuren, base coat sealers en additieven  die onderling gemengd en gecombineerd kunnen worden wat onbeperkte mogelijkheden geeft in Custom werk en voor Specialpaint effecten.

De kleurechtheid doet niet onder voor normale urethane autolakken en Createx Auto-Air heeft  een perfecte hechting op elke goed voorbereide ondergrond. Verhitting door middel van een verfstripper of föhn geeft een sterk verbeterde hechting op elke ondergrond.
 

Createx Auto-Air kan gebruikt worden als hoofdkleur voor een complete re-spray, waarna een blanke laklaag als finish gebruikt wordt, of voor grafisch en/of airbrush werk op de originele laklaag waarna er weer een blanke laklaag als finish wordt aangebracht. Over Createx Auto-Air kan zowel een 2K blanke lak, urethane of polyurethane blanke lak aangebracht worden ongeacht welk merk. Createx Auto-Air is flexibeler dan urethane of thinner gedragen lakken, wat de verf beter bestand maakt tegen afbrokkelen en scheuren.  

Speciaal voor de nieuwe Createx Auto-Air verven is er een productinformatie boekje beschikbaar ( in het Engels) waar alle bijzonderheden en tips & tricks in beschreven staan, en waar je op moet letten als je met de nieuwe Createx Auto-Air gaat werken. Op aanvraag sturen wij je graag een exemplaar.


De kleurenstalen die je in de on-lineshop vindt zijn slechts een indicatie voor de kleur van de verf. Sommige kleuren zijn zo bijzonder dat ze niet in druk te reproduceren zijn.

Voor de exacte kleur is het verstandig om de originele kleurenstaal in onze winkel te komen bekijken.

Createx Auto-Air is leverbaar in 60ml flesjes, 120ml flesjes en op bestelling in 480ml, liters of Gallons.

 

Super fijn gepigmenteerde special paint verf voor het allerfijnste detailwerk. Nu op voorraad!!

Flash reducer medium en fast. De nieuwe verdunner voor Auto-Air Colors. Geeft een betere verneveling, soepeler spuitbeeld en voorkomt tip-dry. Voor airbrush gebruik adviseren wij 4010 flash reducer medium dry waardoor het gebruik van fijnere naaldsets mogelijk wordt. Voor het gebruik in combinatie met spray-guns adviseren wij 4011 flash reducer fast dry.

4000 serie Base Coat Sealer / Primer-Grondverf.

Base Coat Sealer heeft een hogere hechting dan de gewone Auto-Air kleuren en wordt als grondlaag geadviseerd. Leverbaar in Wit en Zwart.

Base Coat Sealer geeft een prima basis voor Custompaint & Special Effects Airbrushwerk op alle ondergronden. Base Coat Sealer kan desgewenst licht geschuurd worden.

Base Coat Sealer White4001 wordt gebruikt onder de meeste lichte Auto-Air kleuren en geeft een briljante en heldere kleur.

Base Coat Sealer Dark 4002 wordt gebruikt onder de meeste Auto-Air kleuren voor treffende volle kleuren. En versterkt het effect van de Auto-Air Chameleon en Chameleon Flair kleuren.

Transparant Base 4004 wordt gebruikt voor het verdunnen van de Candy Colors voor een nog transparante verf voor het gebruik bij b.v. real-flames en als tussen-coating voor het aflakken.

Base Coat Aluminium 4100 wordt gebruikt onder Candy Colors en geeft die bijzondere uitstraling en reflectie aan de beroemde Cany Kleuren.

Aluminium base coat kan ook gewoon gebruikt worden om een prachtige aluminium glans te bereiken.

Auto Air Colors 4200 deze serie van Createx Auto-Air bestaat uit de volgende soorten airbrushverf:

4201- 4220 Semi-Opaque Dekkend.

4230- 4249 Transparant. Nieuwe samenstelling! Zeer makkelijk te spuiten, verdun de transparant kleuren met 4011 reducer.

4260- 4267 Fluoriserende kleuren.
Auto-Air Colors 4300  De Pearl, Metallics en Iriserende kleuren.
Auto-Air Colors 4400 De Unieke Cameleon Colors van Createx.
Auto-Air Colors 4500 De Cosmic en Hot Rod Sparkels.
Auto-Air Colors 4600 De Candy´s op waterbasis van Createx.

Openingstijden winkel
Maandag:   gesloten
Dinsdag:   10.00 t/m 17.00   Geopend
Woensdag  10.00 t/m 17.00  Geopend
Donderdag  10.00 t/m 17.00  Geopend
Vrijdag  10.00 t/m 17.00  Geopend
Zaterdag  10.00 t/m  17.00  Geopend

Airo-flex

K.v.K nr: 30271182
BTW nr:  177604104B02
IBAN: NL63INGB0007362059
BIC: INGBNL2A

Amsterdamsestraatweg 1045
3555 HV Utrecht
Tel: 030 6330820

info@airbrushwarenhuisairo-flex.nl