opc_loader

Createx illustration colors

De nieuwe Createx Illustration Colors zijn lichtecht en bevatten dezelfde hoog kwalitatieve pigmenten als de Wicked en Auto Air colors.

Uitstekend geschikt voor het Dru Blair Color Buffer System.

Illustration Colors zijn bij uitstek te gebruiken voor het hele fijne detail werk, bevochtigings technieken en subtiele gum en kras technieken. Precies wat de Illustrator en portret airbrusher zoekt.

Het grote verschil zit hem in de gebruikte resin (hars). Illustration Colors drogen niet op tot een harde ondoordringbare laag maar kunnen weer zacht gemaakt worden met een lichte ammoniak oplossing, verdunde Glassex ruitenreiniger is prima geschikt.Het maakt de verf zeer geschikt voor portretwerk op papier, karton en linnen, je kan hem de eerste 48 uur heel subtiel weg gummen.Eenmaal uitgehard is dat een stuk lastiger, vergelijkbaar met de Wicked kleuren.

Createx Illustration Colors kunnen anders dan de Wicked colors onverdund verspoten worden, zelfs met de dunste naaldsets als 0,15mm en op een lage druk.

De kleuren zijn ontwikkelt voor de airbrush het gebruik in een lakspuit wordt in verband met de lage viscositeit afgeraden.Illustration colors zijn niet geschikt als primer.

De Createx Illustration Reducer (met droogtijd versneller) en de Illustration Transparant Base geven de portretspuiter de mogelijkheid de verf te verdunnen of transparanter te maken en precies af te stemmen op je werkzaamheden.

Al zal het gebruik rechtstreek uit de fles voor de meeste airbrushers de voorkeur hebben. Om het werkstuk af te lakken kan je het beste een goeie urethane blanke lak gebruiken.

De verf kan ook voor freehand specialpaintwerk gebruikt worden en heeft dan veel weg van een candy color, het voordeel is dat de verf prima te bewerken is met allerlei gum en krastechnieken ook op gladde oppervlakken.

Laat de verf wel 2-3 dagen goed uitharden voor je hem aflakt met een 2K blanke lak.

De Illustration Colors zijn onwikkelt is samenwerking met Dru Blair School of Art

Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1