opc_loader

Wicked colors airbrush verf

Createx Wicked airbrush verf

De revolutionaire nieuwe airbrush (modelbouw) verf op waterbasis. Wicked Detail is bij uitstek geschikt voor het spuiten van RC-kappen, scheepsmodelbouw, vliegtuigen etc.
Oplosmiddelvrij (geen stank meer in huis) en droogt watervast op.
Wicked Detail is kleurecht en vergeelt niet. Na een goede voorbereiding van de ondergrond te gebruiken op metaal, messing, fiberglas, plastic, polycarbonat (Lexan), glas, hout. etc.etc.
Af te lakken met alle soorten lak, ook K2.

Createx Wicked airbrush verf is te spuiten vanaf naaldgrote 0.15mm. Pearls vanaf 0.4mm Aanbevolen verdunning 4:1 met de auto air reducer 4012.Wicked Detail is verkrijgbaar in 43 kleuren die onderling prima te mengen zijn.
Createx Wicked Detail colors is ook prima met de kwast te verwerken. Materialen zijn eenvoudig te reinigen met water of een beetje airbrushcleaner.
Gemaakte spuitfouten zijn binnen een paar minuten nog met water te verwijderen.

NIEUW De Nieuwe Pearl en Fluor Kleuren van Wicked colors zijn op voorraad..

De originele kleuren zijn om druktechnische reden niet weer te geven. De kleurvoorbeelden zijn een zo goed mogelijke benadering van de originele kleur.

Createx Wicked ColorsDe nieuwe Createx Wicked Colors zijn uitstekend geschikt voor het meest uiteenlopende airbrush werk op alle ondergronden, van T-shirts, muurschilderingen en illustratief werk tot specialpaint en modelbouw. Wicked Colors hebben een uitstekende hechting, ook op gladde oppervlakken, en zijn met elke blanke lak af te lakken.Wicked Colors bevat een milde vorm oplosmiddel (minder dan 1%VOC en blijft daarmee ver beneden de EU-normen) is gemixed met een duurzame acrylbinder en de fijnste autolakpigmenten. Dit zorgt voor een ongekende flow en daardoor vrijwel geen tip-dry, ook niet met de lichte kleuren, enig extra doorverdunnen met de Wicked reducer of reducer 4010 heeft een nog beter effect op de flow.  Wicked Colors zijn reukloos en de airbrushapparatuur is eenvoudig schoon te maken met water of een beetje airbrushcleaner.

Wicked Colors is daarmee de airbrushverf voor de professional en heeft een ongekend spuitbeeld en is met de fijnste naaldsets te verwerken. Wicked Colors (0,5 micron) is rechtstreeks uit de fles te verwerken met naaldsets vanaf 0.2 mm, de Wicked Detail Colors (0,1 micron) vanaf naaldset  0.15.

Eventueel zijn de Wicked Colors nog te verdunnen met Wicked reducer of de 4011 Flash Reducer van Createx Auto Air Colors. Voor een snellere verwerking en een nog betere hechting mag Wicked Colors verwarmd worden met een fohn of regelbare verfstripper.

Wicked is verkrijgbaar in 16 kleuren in 60ml. verpakking en in 14 kleuren in de 120ml. verpakking (Createx Auto Borne).

Wicked Detail Colors zijn er in 22 kleuren in 60ml. verpakking.

Wicked Pearl kleuren zijn er in 11 kleuren in 60ml. verpakking

Wicked Fluor kleuren zijn er in 11 kleuren in 60ml. verpakking.

Op bestelling zijn de Wicked Colors ook leverbaar in prijsgunstige  480ml. en 1 liter verpakking.