opc_loader

Inspire chrome en shadow chrome

Inspire CHROME, SHADOW CHROME

Inspire Chrome verven geven een speigelend effect waarbij de Chrome het meest spiegelende effect geeft en de Shadow Chrome een wat diffuser effect perfect voor b.v. Ghost Chrome in combinatie met Candy Color.

Zorg voor een spiegelglad of gepolijst oppervlak, de kleuren zijn gespoten over een hoogglans zwarte Base Coat. Om het effect goed te kunnen zien is het verstandig de kleurstaal te komen bekijken.

Het maken van enige teststukken is noodzakelijk.

Chrome spuiten

Spuit eerst een zwarte Basecoat.
Laat de basecoat volledig drogen minstens 45 minuten en nu bent u klaar om de 2K clearcoat over de basecoat te spuiten. (Als uw oppervlak al een glas als afwerking, gaan naar stap 4.)

Breng 2 lagenn 2 K Show clear aan en laat dit goed drogen. Opmerking: We raden u aan minimaal 36 uur te wachten zodat de dampen van de clear coat zijn opgelost. voordat u kunt doorgaan naar stap 4.

U kan nu schuren om enkele eventuele onvolkomenheden in het oppervlak te verwijderen, u zal er zeker van moeten zijn dat het oppervlak geheel vlak is alvorens u de boel ontvet en om u ervan te verzekeren van een streeploze oppervlak alvorens het Chroom wordt gespoten.

Begin met het toepassen van 2 tot 4 lagen Chrome met hele dunne lagen.door een zeer kleine hoeveelheid materiaal met een aanzienlijke hoeveelheid lucht te gebruiken.
Als u een HVLP-pistool gebruikt probeer met ongeveer 20 psi te spuiten anders met de aanbevolen luchtdruk voor je pistool, onthoud dat het volume van de chrome zeer laag is.
 
Gebruikt tussen de lagen door met een zachte, pluisvrije doek en verwijder voorzichtig alle overspray van het oppervlak telkens wanneer u een laag heeft gespoten.
Wanneer u klaar met het toepassen van onze Chrome coating gebruik een zeer schone pluisvrije doek op het object om alle  "stof" van het oppervlak grondig te wassen.
Zodra u deze stap hebt voltooid, ziet u een verbetering in de uiteindelijke weergave.
Wacht 30 minuten voordat u het verzegeld met een 2K of 1K clear coat van inspire..
Het effect zal u verwonderen.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1