opc_loader

Schmincke airbrush verf

Schmincke Aero Color Professionele airbrush verf

Een compleet Schmincke airbrush verf concept voor professionele airbrush technieken.
Schmincke verf is natuurlijk al zeer bekend onder de hobby schilders in nederland. Schmincke aero color is een verf gemaakt met zeer mooie kleur pigmenten
en daarom zeer bruikbaar in de airbrush techniek. Deze verf is verchillende varianten te verkrijgen in zowel transparant, opaque en tegenwoordig ook in de candy kleuren
en de totaly cover wat een goed dekkende verf is.

Verfsets
De schmincke aero color airbrush verf is verkrijgbaar in verschillende samengestelde sets in primaire, transparante kleuren en in de candy en totaly cover verf.
Ook leveren wij van schmincke de hervulbare verf liner stiften de verfkoffers, ook de mediums zijn bij ons op voorraad zo is er de metallic, tex medium en de verdunners.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Het airbrush concept van Schmincke is gebaseerd op 36 briljante kleuren, 24 effectkleuren o.a. Flip-Flop, Metallic, Cameleon en een spectaculaire Halografische verf
en diverse additieven van primer tot top coat die een compleet programma vormen voor alle voorkomende airbrush werkzaamheden.

Schmincke Aero-Color Professional is in hoge mate kleurecht, speciaal ontwikkelt voor de airbrush maar ook goed te verwerken  met een (retoucheer)penseel.
Schmincke Aero-Color Professional is reukloos, slijtvast en op vrijwel alle vetvrije ondergronden te gebruiken. Alle kleuren zijn gebruiksklaar en door hun zeer fijne pigment verdund te spuiten vanaf naald/nozzel 0.15. Metallics kunt u het beste verspuiten met een naald/ nozzel 0.4

Wij adviseren u Schmincke Professional te verdunnen met Aero-Medium. Ook verdunnen met Auto-Air reducer 4010 geeft een prima resultaat. Alle kleuren zijn onderling te mengen.
Schmincke Aero-Color blijft eerste keus voor Illustratief en portret werk op papier en karton, terwijl ook de custompainter en modelbouwer de excellente kwaliteiten van de nieuwe Aero-Color zal weten te waarderen.

Download Schmincke productfolders: