opc_loader

Schmincke Aero Color Professionele airbrush verf

Een compleet Schmincke airbrush verf concept voor professionele airbrush technieken.

Artikel 1 tot 30 (van de 71 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 71 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

Het airbrush concept van Schmincke is gebaseerd op 36 briljante kleuren, 24 effectkleuren o.a. Flip-Flop, Metallic, Cameleon en een spectaculaire Halografische verf
en diverse additieven van primer tot top coat die een compleet programma vormen voor alle voorkomende airbrush werkzaamheden.

Schmincke Aero-Color Professional is in hoge mate kleurecht, speciaal ontwikkelt voor de airbrush maar ook goed te verwerken  met een (retoucheer)penseel.
Schmincke Aero-Color Professional is reukloos, slijtvast en op vrijwel alle vetvrije ondergronden te gebruiken. Alle kleuren zijn gebruiksklaar en door hun zeer fijne pigment verdund te spuiten vanaf naald/nozzel 0.15. Metallics kunt u het beste verspuiten met een naald/ nozzel 0.4

Wij adviseren u Schmincke Professional te verdunnen met Aero-Medium. Ook verdunnen met Auto-Air reducer 4010 geeft een prima resultaat. Alle kleuren zijn onderling te mengen.
Schmincke Aero-Color blijft eerste keus voor Illustratief en portret werk op papier en karton, terwijl ook de custompainter en modelbouwer de excellente kwaliteiten van de nieuwe Aero-Color zal weten te waarderen.

Download Schmincke productfolders: