opc_loader

Vallejo premium opaque

Vallejo PREMIUM Airbrush Colors

NIEUW !!

Vallejo PREMIUM Airbrush Colors is een water-based acrylverf op Urethane Basis niet giftig en veilig voor mens en mileu. Door zijn voorverdunde samenstelling, vrijwel spuitklaar en direct in de airbrush te gebruiken vanaf naaldgrote 0.3mm, een beetje extra doorverdunnen met de Reducer 066 geeft een nog mooier spuitbeeld, de verf is dan met nog fijnere naaldsets te verwerken. 

Door de samenstelling op Urethane basis heeft de Vallejo Premium zelf al een zeer goede hechting op vrijwel alle oppervlakken en is daarmee uitstekend geschikt voor Specialpaintwerk, Kunstaas, RC Auto Body's, Muurschilderingen, Leer, Modelbouw etc.   Voor een nog betere hechting op met name (erg) gladde oppervlakken is het gebruik van de Premium Primer of een van de Vallejo Air Primers aan te raden.

Vallejo Premium is samengesteld uit zeer fijne micro kleurpigmenten en een Urethane Clear geschikt voor duurzaam gebruik buitenshuis de verf is hoogbestand tegen chipping en craqueleren en daardoor prima te gebruiken op flexible ondergronden is bestand tegen hitte en is zeer kleurecht. Vallejo Premium is af te lakken met elke blanke lak ook 2K etc. en voor de RC benzine rijders bestand tot 35% Nitro.

De Vallejo PREMIUM verflijn bestaat uit 20 heldere Opaque/Dekkende kleuren, 23 sprankelende Metallic/Pearls en 9 zeer kleurechte transparante Candy kleuren voor spectaculair specialpaintwerk als True Fire, Blue Fire en Green Fire.Aangevuld met 9 additieven maakt de Vallejo PREMIUM tot een compleet verfsysteem welke daarbij  vriendelijk is geprijsd ! 

 

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1