opc_loader

Information about payments you can pay us in the following ways:

by bank transfer, Paypal, Ideal and payment by cash on delivery.

Pay via iDEAL-Telebanking

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Betalen via overboeken per bank
 
                                 
- T.n.v : Airo-flex
- Te : Utrecht, Nederland
- Bankrekeningnr. IBAN: NL63INGB0007362059
BIC: INGBNL2A

Betalen onder rembours
                       

Wij laten onze goederen door TPG Post verzenden. U kunt uw bestelling contant betalen of pinnen met uw bankpas. Indien u niet thuis bent kunt u met het door de postbode achtergelaten verzend document en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. Kosten voor betalen onder rembours zijn 15,85 euro.