opc_loader

Verzendkosten:
- alles wat door een brievenbus kan tot een totaal van € 3,50;
- 5 tot 10kg. € 6,75 verzendkosten;
- 10 tot 20kg. € 15,00 verzendkosten;

- Airbrush pistolen worden onverzekerd verzonden op eigen risico, 
of verzekerd de kosten hiervan zijn € 13,55.

We shipping worldwide.

U kunt bij uw bestelling aangeven hoe u wilt betalen: via iDEAL, onder rembours, vooruitbetaling of Paypal. Indien u heeft gekozen voor vooruitbetaling dan verzoeken wij u het totaalbedrag, zoals in de orderbevestiging is vermeld, over te maken op genoemd bank- of postbankrekening onder vermelding van het bestelnummer. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelling naar u op, Houdt u er rekening mee dat wij 2 werkdagen voor verzending van de bestelde produkten rekenen. Na het plaatsen van uw order wordt, ingeval van betaling met creditcard. Wij raden u aan om een kopie van uw ordergegevens uit te printen t.b.v. uw eigen administratie.

Bij verzending naar het buitenland werken wij alleen met vooruitbetaling of Paypal. Onze bankgegevens voor betalingen vanuit het buitenland kunt u op de contact pagina vinden.

Airo-Flex geeft, met uitzondering van naalden en nozzles van airbrushes, op alle materialen 2 jaar garantie tenzij anders aangegeven.

Als extra aankoopgarantie hebben wij onze unieke "ruilen zonder huilen" garantie: Krijgt u het airbrushen niet onder de knie, (wat wij ons niet voor kunnen stellen) geen tijd meer, einde hobby, of wilt u toch liever een ander product? Geen probleem: in het eerste jaar na aankoop krijgt u bij inruil of teruggave van uw aankoop 70% van de aanschafprijs retour, in het volgende jaar minimaal de helft. Uiteraard dienen de materialen nog in prima staat te zijn.  Een zeker gevoel!