opc_loader

Illusion Magazine Issue 16 - Winter 2011

17,50 8,75 U bespaart: 50%
Beschrijving
Illusion Magazine - Engels-talige magazine voor gezicht en lichaam Schilderen

  "Illusion" presenteert over de hele body art: interviews met kunstenaars en modellen, stap-voor-stap instructies, tools en event rapporten, toneel rapporten en veel kleurrijke design-ideeën. Of een kwast of airbrush, special effects of tatoeage stencil of uit de vrije hand, haar, gezicht of lichaam - de "illusie" magazine is een kleurrijke mix van alle genres en technieken.

"Illusion" is drie keer per jaar (maart, juli en november)
Uitgegeven door: Illusion Publishing, Julie Oliver en Claire Pick, Zuid-Ockendon (Essex), Verenigd Koninkrijk


Bij voorbeeld in dit nummer:

     Wendy Fantasy brengt een overvloed aan kleur aan het deksel en deelt haar adrenaline-kick met een illusie voor body painting wedstrijden.
     Lees het fascinerende verhaal van Georgette Pressler, die werkt als een live-optreden body-art schilder in Palm Beach, Florida.
     Athena's toekomst ziet er goed Zhe zo deelt ze haar vet gezicht en body art ontwerpen en legt uit hoe haar leven net zo interessant aan haar imitator en kunstenaar bezig houdt.
     Fans van Nick Wolfe zal houden om te lezen hoe Hij is van mening schilderij is een van de belangrijkste taken om te hebben.
     Canadese kunstenaar Sean Avram laat zien hoe het begrijpen van de fundamenten van het creëren van diepte ontwerpen.
     Henna fans zullen zich in voor een traktatie als Leah Reddell deelt met haar verbazingwekkende illusie composities op zwangere buiken met hedendaagse henna.
     Dit probleem is verpakt met 15 stap-voor-stap ontwerpen van enkele van de grootste namen in de industrie, met inbegrip Amy Grigg, Jenny Saunders, Ezia Leach en een prachtig abstract ontwerp paard van Mary Fairgrieve.

Beoordelingen (0)
Illusion Magazine Issue 16 - Winter 2011 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Illusion Magazine Issue 16 - Winter 2011


Laatst bekeken items