opc_loader

Senjo bodypaint verf

Senjo, de nieuwe airbrush verf voor bodypainters

Goed nieuws voor alle Bodypainters.
Eindelijk een watergedragen verf die door een naald van 0,15 mm loopt !
maar ook met een kwast goed opgezet kan worden.

Senjo-Color is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Deze bodypaint verf op waterbasis heeft een uiterst fijne pigmentatie. De verf is verwerkbaar vanaf 0.6 bar en met een naald van 0,15 mm.
Senjo verf is speciaal ontwikkeld voor de professionele airbrusher en vigasist geschikt voor uiterst nauwkeurig detail werk in sprankelende kleuren. Senjo airbrush verf is goed dekkend en heeft een duurzame hechting.
Voor een watergedragen basis is deze verf relatief sneldrogend en geeft een matte uitstraling. Ook de modellen spreken lovend over deze airbrush make-up, de huid voelt niet gespannen aan en blijft goed zitten en is gemakkelijk afwasbaar met water en zeep.

Senjo is de oplossing voor alle bodypainters

Natuurlijk is Senjo -Color Basis ook geschikt voor grotere naald openingen. Deze airbrush make-up loopt gemakkelijk door de spuit zonder te klonteren. Het is zeer voordelig te verwerken, want deze verf is uiterst gelijkmatig en dun te spuiten. Ook ideaal voor strakke lijnen.

Senjo airbrush verf blijft goed op de huid zitten een geeft door de matte uitstraling geen hinderlijke glans bij de fotografie.

Senjo is verkrijgbaar in flesjes van 75 ml., in 24 verschillende kleuren

https://www.theatermakeup.de/tpl/download/Senjo-Color-Katalog-2013.pdf

Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1