opc_loader

Vallejo model air verf/pigmenten/washes/additieven

Vallejo Model Air
De vallejo airbrush verfjes maken hun opmars in modelbouw land. Waarbij de revell en de humbrol voorbij gestreefd gaat worden.
mede door het makkelijke gebruik van de vallejo verf en het belangrijkste is niet schadelijk zitten geen conventionele middelen in.
Door de zeer uitgebreide kleuren kaart is er altijd wel een kleurtje bij.
 

De uitgebreide kleurenlijn van Vallejo Model Air biedt een compleet kleuren assortiment voor de (militaire) modelbouwer veelal gebaseerd op kleuren die in WW2 gebruikt zijn maar ook daarvoor en kleuren die tegenwoordig gebruikt worden en daarbij kleuren als European Railway Colors, Blauw Lichtkleuren en de Mettalic Kleuren, leef je uit!

De Vallejo Model Air lijn is specifiek ontwikkelt voor  het gebruik met de airbrush en heeft een zeer fijn pigment. Voor een betere flow zeker bij het gebruik van zeer fijne naaldsets als 0.15mm etc. is het raadzaam de verf wat door te verdunnen met de Vallejo verdunner of de verdunner van Createx Wicked of de Createx 4012 Reducer 2:1 is een goed uitgangspunt..
Als je geen airbrush hebt kan je de kleuren ook prima met de kwast verwerken.

Apparatuur kan eenvoudig worden gereinigd met een beetje airbrushcleaner.

De kleur voorbeelden zijn gescand van de originele hand geschilderde Vallejo Kleurenstaal en zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven.
Kleurverschillen blijven door beeldscherm eigenschappen mogelijk.
Bij kritisch werk is het verstandig de kleuren in onze shop te komen bekijken.